98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Finalitzen els cribatges massius de Covid-19 a Sant Andreu de la Barca

Finalitzen els cribatges massius de Covid-19 a Sant Andreu de la Barca

Els  cribatges han permès fer  1,316 tests ràpids de Covid-19 i s’han detectat 12 casos positius

Cribatge COVID-19 a Sant Andreu de la Barca  04

 

Els test d’antígens ràpids s’han fet al Centre Cívic de la Plana de l’1 al 18 de desembre.  Els tests de detecció s’han fet  a la població a partir de 16 anys amb la  finalitat de poder identificar persones que tenen el virus però que no mostren símptomes.   Durant aquests dies s’han realitzat a Sant Andreu de la Barca el test a  1.316 persones i s’han detectat 12 casos positius.

Resultats cribatges massius COVID 19

Els resultats dels testos estaven disponibles en un termini de 15 a 20 minuts i  s’han comunicat in situ als ciutadans que es feien la prova, o bé a través d’un contacte posterior personalitzat. També han quedat registrats i es poden consultar a la plataforma La Meva Salut.

Aquests cribratges massius que també s’han realitzat en d’altres poblacions han finalitzat  el 18 de desembre.  A partir d’ara segons informa el Departament de Salut s’entrarà en una nova fase de realització de cribratges més selectius i puntuals d’acord amb les indicacions del Servei de Vigilància Epidemiològica de Salut Pública.

L’objectiu d’aquestes actuacions ha estat el de detectar la infecció entre persones asimptomàtiques per tallar cadenes de transmissió, aïllar contactes i limitar així l’expansió del virus.