98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Festa Major SAB- Programa dilluns 7 de setembre

Festa Major SAB- Programa dilluns 7 de setembre

Dilluns 7 de setembre

12.00 h
Per passar la calor d’aquest dies vine a la 22a Festa de l’Aigua i de l’Escuma, només cal que et posis el banyador, portis la teva tovallola i t’apropis a la festa de l’aigua i l’escuma a remullar-te i a passar una bona estona amb inflables aquàtics, la festa de l’escuma, una mànega d’aigua i molta música de festa.

Lloc: pl. de Federico García Lorca

 

Festa de l'Escuma 2014 - 02

17:30
Vine, juga i descobreix-nos, és una trobada festiva de les escoles bressols municipals en la que hi podreu trobar diversos tallers per a què els més petits de casa passin una bona estona. Si tens ganes de divertir-te, t’hi esperem! Sobretot porteu roba vella per embrutar!

Lloc: Parc Central
Organitza: Escoles Bressol Municipals

 

19.00 h
Heu escoltat algun vegada la cançó infantil de El Gripau Blau versió rythm & blues? i La mosca al ritme de reggae? o el Pere Ballarí versió ska? Doncs aquest és el vostre espectacle. The Penguins presenta: Reggae per Xics – Pugem al tren.

Un viatge en tren a les cançons dels més petits però versionades amb la música dels més grans. 10 músics a dalt de l’escenari per fer ballar els més petits i per què no, fer moure també als més grans.

Lloc: pl. de la Font de la Roda

 

20.00 h  fer TEATRE. FER RIURE ÉS UN ART AMB JOAN PERA
Els 50 anys de professió d’en Joan Pera es transformen a dalt de l’escenari en Fer riure és un art. Una autèntica classe magistral sobre l’art de fer riure a través d’un monòleg on repassarà tota la seva carrera professional (que no és poca), per mostrar-nos els trucs per fer riure. Encara no tens la teva entrada?

Preu:  Anticipada:   15 €
Taquilla:        18 €, una hora abans del començament de l’espectacle
Lloc: Teatre Núria Espert

Joan Pera

22.00 h
Un espectacle per a tothom, on grans i joves podran gaudir d’un gran espectacle amb les cançons i les versions més actuals de l’Orquestra Taxman.

Lloc: av. de la Constitució. Escenari Central

 

23.00 FOCS ARTIFICIALS
El cel de Sant Andreu s’omplirà de llum i colors amb el Castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Caballer Firewoks.
Lloc: av. de la Constitució

 

23.30 h
Vols acabar la Festa Major de la millor manera i amb la millor música? Apropa’t i l’orquestra Taxman farà que no paris de ballar fins al final.

Lloc: av. de la Constitució. Escenari Central