98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Fem Sant Andreu qualifica de “conservador” el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat i assegura que el cas continua obert

Fem Sant Andreu qualifica de “conservador” el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat i assegura que el cas continua obert

Fem Sant Andreu s’ha pronunciat sobre el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat.

Dilluns Ràdio Sant Andreu informava que el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat que declarava desfavorablement sobre la revisió d’ofici instruïda per un ajuntament per a declarar la nul·litat de ple dret parcial de diversos acords del Ple dels anys 2015 a 2019 sobre l’aprovació del règim de retribucions als càrrecs electes de l’Ajuntament amb dedicació exclusiva. I, per tant, declarava legals les retribucions que van cobrar l’anterior alcalde Enric Llorca i quatre regidors del Govern municipal.

Fem Sant Andreu a través del seu portaveu, Marc Giribet ha valorat el dictamen i assegura que “no existeix cap sentència i el cas continua obert”.

Acompanyat de la regidora de Fem Sant Andreu Maria Antonia Borbón, des de la coalició municipal formada per Esquerra Republicana i Vecinos por el Cambio asseguren que “hi ha tres institucions que donen la raó a Fem Sant Andreu sobre el cobrament irregular dels sous de l’exalcalde i quatre regidors”. Giribet, ha declarat com a “conservadora” la posició de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat en el seu dictamen.

Dilluns en roda de premsa, l’alcaldessa Ana Alba assenyalava que “la llei ha donat la raó a l’Ajuntament sobre el cobrament de les retribucions de l’exalcalde Enric Llorca i quatre regidors del consistori”.

L’alcaldessa Ana Alba declarava també que “es posava en tela de judici l’honorabilitat dels dirigents polítics i la rigorositat de la institució”. Finalment , recordava  que la Comissió Jurídica Assessora de Generalitat “ha determinat amb rotunditat que no hi ha hagut cap irregularitat i, per tant, l’ajuntament ha actuat en tot moment de manera correcta”.

Per a Fem Sant Andreu, el cas no està tancat.