98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Fem Igualtat – Segon Certàmen Piula Contra la Violència Masclista

Fem Igualtat – Segon Certàmen Piula Contra la Violència Masclista

L’agent d’Igualtat, Rubén Castro ha comentat la nova edició  al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu

piula urnaL’objectiu d’aquest certamen és recollir frases de fins a 140 caràcters (com si es tractessin de piulades de la coneguda xarxa social Twitter), on es rebutgi la violència masclista, es mostri com portar una relació de parella en igualtat, o qualsevol tema relacionat amb la igualtat i la violència de gènere.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barcaorganitza per segon any el Certamen “Piula contra la violència masclista”, una iniciativa dirigida a la gent jove de la nostra població.

Les millors piulades s’enregistraran i emetran a Ràdio Sant Andreu 98.0 FM, que enguany col·labora donant difusió a aquest certamen. 

A més, a través dels Punts Joves d’Igualtat i altres publicacions de l’Ajuntament es donarà la pertinent divulgació de les frases guanyadores i les més originals.

El certamen es podrà participar des de l’1 d’octubre fins a l’1 de novembre a través de les 5 bústies instal·lades a l’Institut del Palau, l’Institut Montserrat Roig, l’Institut Sant Andreu, Espai Jove i Ràdio Sant Andreu.