98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – Tens entre 16 i 21 anys, no has acabat l’ESO i estas a l’atur? Apunta’t al PFI

Feina i Empresa – Tens entre 16 i 21 anys, no has acabat l’ESO i estas a l’atur? Apunta’t al PFI

Comença el procés de selecció dels alumnes del PFI  Programa Formació i Inserció 2015/16 amb una primera sessió informativa que tindrà lloc a la Sala de Conferències de les Escoles Velles a partir de les 11h el dilluns 13  de juliol .

Toni Mantis tècnic de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat els requisits  per accedir al programa PFI.


si tens 16 anysEl curs del PFI s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys sense la titulació de la ESO i que vulguin tant una primera qualificació professional com redreçar la seva carrera formativa per tal de reprendre estudis reglats com la ESO o un Grau Mitjà de Formació Professional

Aquells joves interessats, així com els seus pares i mares, rebran tota la informació necessària en quant a continguts, duració, calendari i utilitat d’aquesta acció formativa.
A l’acabar la sessió  informativa, es convocarà a aquelles persones interessades a una primera entrevista individual (on es mesurarà el seu grau de necessitat, motivació i conveniència d’aquest curs als seus interessos) a finals de juliol.

Les persones preseleccionades tindran una segona i definitiva entrevista individual, on es confirmarà la inscripció definitiva dels alumnes al curs.

 

Des de la seva posada en marxa  a Sant Andreu de la Barca, ara fa 13 anys, gairebé 200 joves han aconseguit formar-se i millorar la seva situació personal.
El programa està dirigit a joves entre 16 i 21 anys que es troben en atur i sense titulació de l’Eso i l’objectiu principal és  ajudar a aquests joves a la seva insersió laboral i formativa.

El programa consta de 809 hores, uns set mesos de formació amb una part teòrica i una altra de pràctica per aconseguir una especialització en auxiliar de comerç i atenció al públic.