98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – El servei de suport a la creació d’empreses

Feina i Empresa – El servei de suport a la creació d’empreses

El servei de suport a la creació d’empreses que promou l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca pretén ser un referent per a tots aquells emprenedors i emprenedores que tenen una idea de negoci i volen validar la seva viabilitat.

Durant aquest any 2015  ja porten assessorades a 62 persones amb inquietuds emprenedores i 11 ja han creat una empresa.
Noelia Redondo, tècnica de suport a la creació d’empreses  i Toni Mantis tènic de Promoció Econòmica han comentats els serveis que s’ofereixen des de Sant Andreu de la Barca.

El Servei de suport a la creació d’empreses que promou l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ofereix:

  • Sessions grupals informatives, cada quinze dies, amb l’objectiu d’informar i orientar sobre les ajudes, subvencions i sistemes de finançament existents a l’inici d’un negoci, així com donar les pautes a seguir per a l’elaboració d’un bon pla d’empresa.
  • Entrevistes personalitzades per a la resolució de dubtes i elaboració del pla d’empresa
  • Formació en temàtiques empresarials a fi de donar eines per portar a terme l’anàlisi de la creació de l’empresa.

Cal destacar que qualsevol idea de negoci es bona i pot tenir èxit però  és molt  important comptar amb l’assessorament adequat per garantir que el projecte funcionarà.
Les estadístiques de supervivència diuen que el 40% de les empreses que es creen no arriben al tercer any d’activitat, en el cas de Sant Andreu de la Barca, les empreses que es van crear a través de l’assessorament que es realitza a la Regidoria de Promoció Econòmica  les empreses que encara funcionen supera 86%.

 

FACE TO FACE DIJOUS 24 DE SETEMBRE  AMB L’EMPRENEDORA ANAHÍ TRÈBOL

lAnahí Trèbol, una il·lusionista que va comptar amb el suport de l’Ajuntament per crear la seva empresa: una escola de màgia, que actualment compta amb un equip d’il·lusionistes i col·laboradors de reconegut prestigi, vindrà a Escoles Velles a realitzar un Face to Face (cara a cara) amb emprenedors i persones que tenen dubtes de si engrescar-se en l’aventura de crear una empresa o no i a poder preguntar totes aquells dubtes que tenen.

 

Història d’ANAHÍ TRÈBOL
La història d’Anahí Trèbol és molt peculiar donat que en cap moment es va plantejar posar un negoci, eren els seus pares que provenien del món de l’il.lusionisme que volien engegar un negoci però al seu pare li va donar un ictus que li va deixar sense perspectives de poder treballar, així que ella, als 18 anys, va prendre la marxa cap a l’emprenedoria alhora de continuar estudiant una carrera. Avui l’Anahí té 23 anys i ens explicarà com va ser el seu dia a dia i perspectives de futur del seu negoci.