98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – Startup Training i Pla Embarca dues propostes per a empreses que apostin pel creixement i la innovació

Feina i Empresa – Startup Training i Pla Embarca dues propostes per a empreses que apostin pel creixement i la innovació

Cada quinze dies l’espai radiofònic Feina i Empresa del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu, destaca les informacions de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
Inma Ortega i Tonis Mantis han comentat dues propostes adreçades a empreses que vulguin crèixer i obrir noves vies de negoci.

STARTUP TRAINNING
Aquest programa es composa de vuit sessions de 3 hores de formació, un workshop de presentació de projectes i dues tutories per projecte i que s’imparteix a les instal·lacions de l’Innobaix al Citilab de Cornellà.
Després de l’èxit de les dues primeres edicions a 2014, on han participat més de 40 empreses, INNOBAIX continua impulsant el creixement empresarial amb una nova edició d’aquest programa que tindrà el seu inici el dia 21 d’abril i es desenvoluparà tots els dimarts i dijous fins el 28 de maig en horari de matí.

Des d’INNOBAIX, en col·laboració amb l’Escola de Negocis EADA s’obre el període d’inscripcions per a la tercera edició de l’Start Up Training, el programa de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement.

Pots accedir a la informació sobre els continguts del programa en aquest link: http://j.mp/19eELTt

 

PLA EMBARCA

El Pla Embarca és el nou programa d’Start-up Catalonia perquè acceleris les teves primeres vendes. Reduir al màxim el període d’arribada al mercat i capacitar el teu equip per professionalitzar l’execució del pla empresarial són els nostres objectius principals.

El Pla compta amb un equip de tutors experts i de mentors que es centrarà en la teva start-up durant els sis mesos de durada del programa. Elaborareu conjuntament un pla de creixement a mida i treballareu a fons els àmbits de millora per entrar amb força al mercat.

Entra ara al web del Pla Embarca, informa’t i presenta la teva sol·licitud: http://j.mp/19eFCDx

Embarca’t abans del 27 de març!”.