98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – Joves per l’Ocupació 2015 i el Sistema de Garantia Juvenil

Feina i Empresa – Joves per l’Ocupació 2015 i el Sistema de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a través d’Escoles Velles (regidoria de Promoció Econòmica i Comerç) i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, obre de nou el procés de selecció per participar en el programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya Joves per l’Ocupació 2015, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.

Maria Lladó de la Regidoria de Promoció Econòmica ha comentat el programa Joves per l’Ocupació 2015 a l’espai Feina i Empresa del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

01_banner_home_petit_que_es_informatFins al gener de 2015 estan obertes les pre-inscripcions per a aquest programa, que combina la formació, tant professionalitzadora com acadèmica, amb les pràctiques professionals, la cerca activa de feina i la contractació subvencionada.

El programa, totalment gratuït, està adreçat a joves d’entre 17 i 24 anys que no disposen del graduat en ESO o que l’han obtingut i no han continuat amb els estudis.

Els participants tenen l’oportunitat de rebre una orientació professional, ampliar la seva formació i realitzar pràctiques en empreses, i alguns d’ells podran accedir a un contracte laboral d’una durada de sis mesos.

En aquesta edició els joves es formaran durant 12 mesos en una professió mitjançant formació específica en un dels següents àmbits:

– Activitats auxiliars de magatzem
– Mantenidor/a integral
– Auxiliar de cuina i cambrer/a
– Dependent/a
– Telemàrqueting i gestió de clients a través de xarxes

Finalitzada la formació professionalitzadora es realitzaran pràctiques en empreses.

 

MÉS INFORMACIÓ A:

Joves per l’Ocupació

Garantia Juvenil

Inscripcions a:

Escoles Velles
Ctra. de Barcelona, 1
Horari: 9 – 14.30 h., dijous  també de 16 – 19 h.
Telèfon: 936356407
Correu electrònic: escolesvelles@sabarca.cat

Fitxa inscripció