98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – El programa ‘Sant Andreu Avança en l’ocupació’ permet subvencionar a les empreses que contractin treballadors de Sant Andreu de la Barca

Feina i Empresa – El programa ‘Sant Andreu Avança en l’ocupació’ permet subvencionar a les empreses que contractin treballadors de Sant Andreu de la Barca

Maria Lladó, responsable del Servei d’Ocupació i Formació i Toni Mantis tècnic de Promoció Econòmica han comentat a l’espai ‘Feina i Empresa’ del programa Via Directa les bases i requisits.

ESCOLTA LA NOTÍCIA

ajuntamentL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca inicia una nova edició del Sant Andreu Avança per l’Ocupació on oferirà subvencions per a empreses que contractin persones del municipi i subvencions per a persones emprenedores.

Aquest programa està subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’ajut que s’ofereix a les empreses de Sant Andreu de la Barca es d’uns 800 € al mes  de mitjana durant els primers 12 mesos de contracte per jornada laboral completa.  Des de la posada en marxa d’aquest programa molts ciutadans han aconseguit feina i segueixen treballant a l’empresa després del periode subvencionat.

Les persones a contractar han de portar com a mínim sis mesos empadronades al municipi, i estar registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Martorell com a demandants d’ocupació no ocupades i a la Borsa de Treball de la Regidoria de Promoció Econòmica. Es prioritzaran els col·lectius amb dificultats: menors de 30 i majors de 45 anys, dones, aturats de llarga durada i persones amb discapacitat.

En aquests moments s’han publicat les bases per obtenir les subvencions i a finals de març podria obrir-se  la convocatòria.

Més informació.  escolesvelles@sabarca.cat