98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / FEINA I EMPRESA – El programa RELLEU PIME garanteix la continuïtat de les empreses familiars

FEINA I EMPRESA – El programa RELLEU PIME garanteix la continuïtat de les empreses familiars

Cada quinze dies el programa Via Directa destaca les informacions de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Inma Ortega i Toni Mantis del departament de Promoció Econòmica han comentat a Ràdio Sant Andreu la sessió informativa del 4 de juliol sobre el programa RELLEU PIME 2017 centrat en assegurar la continuïtat de les empreses familiars.

relleugeneracionalEl relleu al capdavant de petites i mitjanes empreses familiars és un procés que pot ser traumàtic i que, en ocasions, pot suposar la desaparició d’una firma amb anys d’activitat. Per evitar aquestes situacions, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la patronal Pimec Baix Llobregat col·laboren per posar en marxa el Programa RELLEU PIME 2017, de relleu generacional adreçat a assegurar la continuïtat de l’empresa familiar.

El centre de Promoció Econòmica Escoles Velles de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca acollirà el proper 4 de juliol a les 10.00 h la jornada de presentació del programa RELLEU PIME 2017. El programa RELLEU PIME es una iniciativa impulsada des de PIMEC, que té com objectiu acompanyar i assessorar a les empreses familiars en el disseny i desenvolupament del relleu pime mitjançant el desenvolupament familiar i el seu seguiment, per donar continuïtat a les empreses familiars que són el
80% de les pimes.