98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Feina i Empresa – Comença la formació a Les Escoles Velles amb una nova edició del PFI, un curs d’Actic 2 i un de coaching

Feina i Empresa – Comença la formació a Les Escoles Velles amb una nova edició del PFI, un curs d’Actic 2 i un de coaching

La tècnica de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Fina Soto ha comentat a l’espai quinzenal del “Feina i Empresa” la formació que s’oferirà próximament a Les Escoles Velles.

-Programa Formació i Inserció PFI
La formació  del PFI s’adreça a joves entre 16 i 21 anys que es troben en atur i sense titulació de l’Eso i l’objectiu principal d’ajudar-los  a la seva inserció laboral i formativa.

El programa consta de  1000 hores, uns vuit mesos de formació amb una part teòrica i una altra de pràctica per aconseguir una especialització en auxiliar de comerç i atenció al públic per aquest motiu els comerços locals també hi participen oferint contractes de pràtica.

Inici 18 de setembre

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

 

-Curs ACTIC 2 (Nivell mig)
Si tens un domini efectiu en l’ús de les TIC
 en els àmbits més generals (navegació, ofimàtica, presentacions…), pots preparar-te per accedir al Nivell 2 (Mitjà).
Formació gratuïta per a les persones participants.

  • Durada: 30 hores. Horari: de 9.15 a 14.15 h.
  • Dies: 4, 5, 6, 9, 10 i 11 d’octubre de desembre

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

 

-Curs d’habilitats personals per a la millora profesional.  El curs està dirigit a persones aturades en recerca de feina o a persones que desitgin millorar la seva situació laboral i profesional.
Inici 19 d’octubre
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ