98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Feina i Empresa – Analitzem el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

Feina i Empresa – Analitzem el programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

Inma Ortega, responsable del Servei de Foment d’Activitats Econòmiques a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Noelia Redondo tècnica en assesorament d’emprenedors han analitzat a Ràdio Sant Andreu la nova edició del ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’

fem xarxa fem empresaL’objectiu del ‘Fem xarxa, Fem empresa’ és el formar emprenedors i empreses i ajudar al seu creixement i consolidació.  El programa preveu un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, i pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca.

Amb aquesta finalitat s’han previst cursos de formació per potenciar l’esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

 

CONCURS D’INICITAIVES EMPRESARIALS
El programa es completa amb un concurs d’iniciatives empresarials que preveu cinc categories: millor empresa innovadora, millor trajectòria empresarial al sector del comerç, millor trajectòria empresarial en el sector serveis, millor iniciativa empresarial promoguda per col·lectius majors de 45 anys i millor idea jove de negoci adreçada a centres educatius.