98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Feina i Empresa – L’Ajuntament ofereix a les empreses serveis per fomentar l’ocupació i la formació

Feina i Empresa – L’Ajuntament ofereix a les empreses serveis per fomentar l’ocupació i la formació

A l’espai Feina i Empresa  del programa Via Directa, hem conegut l’experiència de les empreses que solen utilitzar els serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca referents a l’ocupació i formació.

Hem conegut el testimoni de Pedro Gomez, gerent de l’empresa Activacions Carretillas de Sant Andreu de la Barca que ha utilitzat alguns del serveis que s’ofereixen des de la regidoria de Promoció Econòmica, Industria i Comerç.

També hem parlat amb Fina Soto i Toni Mantis, tècnics de la regidoria de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

feina i empresa - Activacions Carretillas

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca  ha iniciat la quarta  edició del Sant Andreu Avança per l’Ocupació  oferint subvencions per a empreses que contractin persones del municipi.

L’ajut que s’ofereix a les empreses de Sant Andreu de la Barca es d’uns 800 € al mes  de mitjana durant els primers 12 mesos de contracte per jornada laboral completa.  Des de la posada en marxa d’aquest programa molts ciutadans han aconseguit feina i un 75% segueixen treballant a l’empresa després del periode subvencionat.
En total l’Ajuntament hi destina uns 75.000 euros amb fons propis.

Les persones a contractar han de portar com a mínim sis mesos empadronades al municipi, i estar registrades a l’Oficina de Treball de la Generalitat de Martorell com a demandants d’ocupació no ocupades i a la Borsa de Treball de la Regidoria de Promoció Econòmica.