98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA – Aconsegueix el Certificat de Professionalitat en Atenció a persones dependents

FEINA I EMPRESA – Aconsegueix el Certificat de Professionalitat en Atenció a persones dependents

Les Escoles Velles iniciaran properament el curs de formació ocupacional d’Atenció a persones dependents en institucions socials.

 

Toni Mantis tècnic de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a l’espai Feina i Empresa del Programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu els requisits per poder accedir a la formació.

CP Institucions 2020 (1)

Es tracta de cursos subvencionats pel SOC  i gratuïts.
Les inscripcions es poden fer abans del 14 de febrer a Escoles Velles, Carretera de Barcelona,1  936356407  i escolesvelles@sabarca.cat.

INSCRIPCIONS 

Atenció a persones dependents en institucions socials (Certificat de professionalitat). 470 h. Inclou 80 hores de pràctiques laborals

Calendari: del 10 de març al 27 de juliol (470 hores)

Horari: tarda, de 15.15 a 20.15 h, tots els dies laborables

Mòduls: Intervenció en l’atenció higiènica, alimentària i sociosanitària / Suport en l’organització d’activitats, manteniment i millora de les activitats diàries i tècniques de comunicació amb persones dependents en institucions / Suport a la recepció i acollida en institucions de persones dependents / Animació social de persones dependents / Formació Complementaria.

Titulació requerida (nivell 2):  graduat ESO o equivalent / Prova accés CFGM / Prova d’accés a la universitat +25a o +45a / Superar prova de nivell (a Escoles Velles)

 Sessió informativa el dia 17 de febrer (11 h.) a les Escoles Velles (ctra. de Barcelona, 1)