98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – 27 persones contractades per mitjà del programa Sant Andreu Avança per l’Ocupació

Feina i Empresa – 27 persones contractades per mitjà del programa Sant Andreu Avança per l’Ocupació

L’1 de juny va finalitzar el periode per demanar les subvencions per accedir al projecte Sant Andreu Avança per l’Ocupació, un pla públic d’ocupació innovador que promou la contractació de persones aturades per part d’empreses.

Unes 27 persones han estat contractades per mitjà d’aquest projecte on han accedit petites i mitjanes empreses de Sant Andreu de la Barca que han ofert feina  a persones aturades del municipi.

Maria Lladó i Toni Mantis han parlat del projecte a l’espai Feina i Empresa del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu

OFERTA FEINAAmb aquest pla, l’Ajuntament oferia a les empreses una subvenció que consisteix en la meitat del cost salarial (salari brut inclosa la prorrata de les pagues extraordinàries més les quotes corresponents a la Seguretat Social a càrrec de l’empresa) de les persones desocupades que fossin contractades durant un any.

La línia d’ajudes compta amb el finançament del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La mesura té un doble objectiu: lluitar contra l’atur i ajudar a les empreses a disminuir els seus costos i millorar així la seva competitivitat.

D’aquesta forma, l’Ajuntament ha volgut fomentar que les empreses contractessin a treballadors locals que estan en atur amb una subvenció que fes més viable la contractació, sempre que fos  per un període d’un any.