98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – Vols treballar de comercial o ets una empresa que busca aquest perfil?

Feina i Empresa – Vols treballar de comercial o ets una empresa que busca aquest perfil?

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa el projecte “Sant Andreu Competent”, pel desenvolupament de les competències professionals de persones treballadores, centrat en el perfil comercial.

Maria Lladó, responsable del Servei d’Ocupació i Formació i Toni Mantis tècnic de Promoció Econòmica han comentat el projecte en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

El projecte s’adreça a empreses que estiguin buscant aquest perfil i també a persones interesades a treballar de comercial.

El 16 de febrer  de 17 a 19h s’ha programat una taula rodona a Les Escoles Velles amb empresaris i també amb les persones interesades per explicar el projecte on es seleccionaran.

inscripcions 

 

comercial

Escoles Velles, amb finançament de la Diputació i treballant conjuntament amb la consultora Millenium, hem

  • A més de amb les persones usuàries, es treballarà amb les empresesdel territori, perquè siguin aquestes les que validin el mapa competencial d’aquest perfil.
  • Així, l’objectiu final és formar (amb perspectives d’inserció laboral) a un col·lectiu de persones en aquelles competències que les empreses hagin determinat que són les principals pel lloc de treball (comercial) que necessiten.