98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – Tornen les informacions sobre el món laboral al Via directa

Feina i Empresa – Tornen les informacions sobre el món laboral al Via directa

Cada quinze dies el magazin de Ràdio Sant Andreu comenta les informacions de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Maria Lladó i Toni Mantis han destacat les darreres informacions.

Temes destacats:

-Inscripcions per al nou curs de coaching adreçat a persones aturades i aturats en recerca activa de feina o empleats que desitgin millorar la seva satisfacció professional.

Preinscripcions  per al nou curs de PQPI que comença a l’octubre i que s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys sense la titulació de la ESO i que vulguin tant una primera qualificació professional com redreçar la seva carrera formativa per tal de reprendre estudis reglats com la ESO o un Grau Mitjà de Formació Professional.

-L’Ajuntament subvencionarà amb la meitat del costos salarials a les empreses que contractin joves aturats d’entre 16 i 30 anys durant un any
Els joves han d’estar empadronats a Sant Andreu. La iniciativa segueix la línia de la realitzada a principis d’any de subvencionar a empreses que contractessin durant un any a aturats de la ciutat. Actualment, 26 persones han trobat feina a partir d’aquesta iniciativa.