98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA – Cada quinze dies les informacions de la regidoria de Promoció Econòmica

FEINA I EMPRESA – Cada quinze dies les informacions de la regidoria de Promoció Econòmica

El programa Via Directa ofereix cada quinze dies informacions sobre la regidoria de Promocio Econòmica i Comerç de l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

 

Escoles-02La mitjana de la supervivència de les empreses creades a l’any 2014 a Sant Andreu de la Barca  i que van rebre assessorament de l’Ajuntament suposa més d’un 60% per cent, una xifra superior de la comarca del Baix Llobregat i la provincia de Barcelona. Un estudi de la diputació de Barcelona així ho demostra.

Hem comentat aquestes dades amb Inma Ortega responsable del Servei de Foment d’Activitats Econòmiques  i Noelia Redondo, tècnica en assessorament d’emprenedors  a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

També hem comentat amb el tècnic de Promoció Econòmica, Toni Mantis l’inici de la formació per crear cooperatives agrícoles, gràcies al projecte de la Fundació Futur i l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca