98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA – El Punt d’Orientació Digital també ens pot assesorar en els tràmits relacionats amb la recerca de feina

FEINA I EMPRESA – El Punt d’Orientació Digital també ens pot assesorar en els tràmits relacionats amb la recerca de feina

atencio_telefonica

Fina Soto, tècnica de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu que el Punt d’Orientació Digital també ens pot assesorar en la realització de tràmits per buscar feina.

Actualment, una persona que estigui aturada i vol accedir a inscriure’s al SOC i/o al SEPE, sol·licitar una prestació, subsidi, etc, no n’hi ha atenció presencial, tot és telemàtic.

I el Punt d’orientació digital, pot acompanyar i orientar a la persona en els passos a seguir per realitzar-ne aquest tràmit.

TRÀMITS ONLINE AJUNTAMENT  01

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa un nou servei. Es tracta del Punt d’Orientació Digital que ajudarà i resoldrà dubtes sobre la gestió dels tràmits en línia amb l’administració.

Format per dues persones que ajudaran i resoldran dubtes sobre la gestió dels tràmits en línia amb l’administració. Amb l’objectiu que aquestes persones siguin  cada vegada més autònomes.

Així que davant de qualsevol dubte amb la gestió dels tràmits digitals, el ciutadà o ciutadana rebrà 3 possibilitats d’orientació i ajut:

 

L’objectiu del punt d’orientació digital no és que les persones que atenen facin el tràmit administratiu digital per la persona, sinó que faran un acompanyament i orientació sobre els passos a seguir per part de les persones per a portar a terme aquest tràmit.