98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Feina i Empresa – El programa Garantia Juvenil i ‘Fem Xarxa Fem Empresa’

Feina i Empresa – El programa Garantia Juvenil i ‘Fem Xarxa Fem Empresa’

Toni Mantis tècnic de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a l’espai ‘Feina i Enpresa del programa Via Directa  les dues propostes adreçades a joves en situació d’atur i  a emprenedors i petites i mitjanes empreses.

El programa de Garantia Juvenil que té com a objectiu  garantir que els joves entre 16 i   29 anys puguin rebre una oferta d’ocupació, d’educació contínua o un període de pràctiques després d’acabar l’educació formal o quedar aturats.
El 5 de novembre està prevista una xerrada informativa a les Escoles Velles.
Més informació

 

El programa ‘Fem Xarxa Fem Empresa’ permet oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.
Amb el desenvolupament d’una actuació de les característiques d’aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s’amplia i completa l’oferta de serveis a les empreses del territori.

Més informació