98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA – Eines i assessorament per a emprenedors per fer front la situació d’emergència provocada per la COVID-19

FEINA I EMPRESA – Eines i assessorament per a emprenedors per fer front la situació d’emergència provocada per la COVID-19

Un programa permet oferir assessorament  i ajudes als emprenedors per front a la crisi del coronavirus. Es tracta de SOS Mentoring que promou des de Autoocupació i  permetrà donar eines als emprenedors.

Noelia Redondo  tècnica en assesorament d’emprenedors a L’Ajuntament  de Sant Andreu de la Barca ha comentat a l’espai Feina i Empresa com funciona aquest assessorament i a qui va adreçat.

SOS Mentoring consisteix en un procés d’acompanyament personalitzat orientat a diagnosticar la situació, a avaluar les alternatives d’actuació, a prendre les millors decisions i a implementar-les. No és un assessorament tècnic per a la tramitació d’ajuts governamentals: aquestes necessitats son derivades a professionals especialistes.

Es canalitza mitjançant reunions online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.   Autoocupació es compromet a salvar 1.000 empreses i 5.000 llocs de treball.

Les persones interessades en participar en el programa es poden inscriure a  escolesvelles@sabarca.cat

55-1024x683