98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA – Comentem els ajuts i subvencions per la reactivació econòmica de Sant Andreu de la Barca

FEINA I EMPRESA – Comentem els ajuts i subvencions per la reactivació econòmica de Sant Andreu de la Barca

A l’espai de Feina i Empresa del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu hem detallat els ajuts que posa en marxa l’ajuntament de  Sant Andreu de la Barca adreçats a comerços, sectors de la restauració i autònoms. També hem donat detalls de la nova edició del programa Sant Andreu avança en l’ocupcació VII.

Aquests ajuts formen part del programa per la reactivacio ecònomica de Sant Andreu de la Barca i que impulsa l’Ajuntament per paliar els efectes de la pandemia de la Covid -19.

Maria Lladó, coordinadora de Serveis de Planificació i Desenvolupament Econòmic de la ciutat ha donat tots els detalls a l’emissora municipal.Comerç Sant Andreu 02

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa els mecanismes per poder accedir als ajuts fer front als efectes de la crisi econòmica derivada de la covid-19. Els ajuts estan adreçats als sectors de restauració, comerços i microempreses de Sant Andreu de la Barca.

Els ajuts sumen 50.000 euros en el sector de la restauració i 200.000 euros als comerços no essencials que s’han vist afectats per a pandèmia.

Fins al 7 de maig.

ENLLAÇ: 

https://www.sabarca.cat/tramits/134

https://www.sabarca.cat/tramits/147

Edit