98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Federació Catalana de Ciclisme reconeix a esportistes del MOTO CLUB SANT ANDREU

La Federació Catalana de Ciclisme reconeix a esportistes del MOTO CLUB SANT ANDREU

 

Aina González, Ignasi Jorba,  Adrián González, Miguel Hernández, Iván Oulego i  Yulen Chasco entre els membres de l’entitat santandreuenca reconeguts per la FCC.

aina gonzalez austria

De de la Federació Catalana de Ciclisme s’ha volgut  posar en valor els grans nomas d’aquesta temporada, uns esportistes i uns clubs que segons destaca l’entitat  ‘’han mantingut la seva constància en aquest 2020 ple d’incerteses i interrogants sense resoldre i que un any més han demostrat el gran nivell del ciclisme català amb els seus resultats a nivell estatal i internacional’’.

Especialment s’ha reconegut els grans resultats de la santandreuenca Aina González  campiona de Catalunya i d’Espanya en la seva categoria, va impressionar amb el seu 4t lloc al Mundial disputat a Leogang (Àustria) i el seu 3r lloc a la prova de Copa del Món disputada a Portugal.

En la categoria de descens també s’ha reconegut a Ignasi Jorba després d’aconseguir la  Copa Catalana DH, Podi Ct Espanya DH i  Podi Ct Espanya Enduro.

Adrián González de categoria junior i també membre del Moto Club Sant Andreu  que enguany ha aconseguit una Copa Catalana DH, Campió Catalunya DH  i Sotscampió Espanya DH.

En BMX el cadet Miquel Hernández que ha estat Campió  de Catalunya a més  Yulen Chasco en la categoria  Cruiser.  Menció també al gran campió de Sant Andreu de la Barca Iván Oulego en la categoria  Cruiser 30+  de BMX.

Malgrat la pandèmia i la suspensió de la majoria de les proves que s’havien de disputar aquest any, el Moto Club Sant Andreu continua aportant alegries a l’esport santandreuenc, gràcies a l’esforç i la competivitat dels seus esportistes.