98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Una explosió en un escoriador de Celsa provoca un gran fum negre visible a Sant Andreu de la Barca

Una explosió en un escoriador de Celsa provoca un gran fum negre visible a Sant Andreu de la Barca

celsa-aceria-barcelona-1_15_970x597

Fotografia arxiu CELSA GROUP

Els fets han succeït al voltant de les 19h a les instal·lacions de l’empresa Celsa de Castellbisbal  quan s’ha produit una explosió de l’escoriador 2 provocat per una barreja d’escoria i aigua. El fum s’ha pogut pot observar  des de diversos punts de Sant Andreu de la Barca i fins i tot s’ha pogut escoltar un fort estrèpit.

Alguns veïns han enregistrat vídeos on es pot apreciar el gran fum negre que s’ha pogut veure a Sant Andreu de la Barca.

 

Quatre treballadors han estat afectats: tres de lleus i un greu amb cremades que ha estat traslladat a l’Hospital de Vall d’Hebrón segons ha informat el SEM.

Fotografia Twitter SEM

Fotografia Twitter SEM

Inicialment han treballat 9 dotacions de bombers i serves d’emergència i en aquests moments hi treballen cinc dotacions.   Bombers  estan retirant (20:45h)  les plaques del sostre que han quedat afectades per l’ona expansiva i que han quedat inestables, amb risc de caure.  No s’aprecien en una primera inspecció danys estructurals.
La planta segons informa el CECAT ha aturat la seva producció i s’ha fet recompte de tots els treballadors que han marxat a les seves residències fins demà.

No hi ha risc per a la població.