98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Èxit en el primer dia d’inscripcions dels tallers al Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany

Èxit en el primer dia d’inscripcions dels tallers al Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany

Aquest dilluns han començat les inscripcions per als tallers per l’envelliment actiu al Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany. Són un total de 13 activitats d’on va des d’agilitat mental, a teatre o informàtica adreçades a persones jubilades i/o pensionistes i empadronades a Sant Andreu de la Barca. A part d’això, durant l’any s’organitzaran altres activitats i xerrades extraordinàries d’interès per a la gent gran.

Angie Mateo, dinamitzadora del Casal de la Gent Gran Maria Aurèlia Capmany, ha explicat a Ràdio Sant Andreu que “el primer dia ha estat un èxit” Ha afegit que “ja hi ha activitats plenes, i amb llista d’espera”. Mateo també ha dit que “les que més èxit tenen són ball en línia i gimnàstica”.

Durant aquesta setmana estan obertes les inscripcions en horari d’obertura del Casal: de dilluns a dijous de 9.15 h a 12.15 h i de 16:00 h a 20:00 h, divendres només a la tarda. Els cursos tenen places limitades i l’assignació d’aquestes és per ordre d’inscripció.