98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / REPORTATGE – Esport i confinament durant la pandèmia de la COVID-19 a Sant Andreu de la Barca

REPORTATGE – Esport i confinament durant la pandèmia de la COVID-19 a Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu us ofereix un reportatge de com s’ha viscut la pràctica esportiva a Sant Andreu de la Barca durant el confinament amb algunes propostes molt originals.

esport i confinament

Els germans Jorba van fer-se un circuit de BMX al jardí de casa seva, Juan José Torres va decidir córrer una marató a casa seva i les entitats esportives locals han proposat exercicis a través de les xarxes socials com també ho ha fet la regidoria d’Esports.

Germans Jorba 00
Pedro Amorín del Gimnàs Dochan ha publicat vídeos a YouTube per mantenir-se en forma i a l’esportista paralímpic de tenis taula, l’esport l’ha ajudat a superar millor el confinament provocat per la pandèmia de la COVID-19.

Jua  José Torres 00

Per ordre d’aparició: Germans Jorba, Juan José Torres, Noelia Martínez AESAB, Juan Carlos Cazorla, president Club d’Handbol, Alfonso Bayona president Club d’Hockey, Pedro Amorín del Gimnas Dochan i Jordi Morales esportista paralímopic i medallista olímpic de tenis taula.