98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Especial informatiu a Ràdio Sant Andreu de la jornada electoral de les Eleccions Municipals

Especial informatiu a Ràdio Sant Andreu de la jornada electoral de les Eleccions Municipals

Aquest diumenge Ràdio Sant Andreu oferirà una programació especial  amb dades de participació  i el desenvolupament de la jornada electoral a través de la pàgina web i les xarxes socials.

A partir de les 20 h del vespre programa especial en directe als 98.0 fm  amb la valoració de la jornada electoral, els resultats i  les opinions dels diferents partits polítics.

El programa que es podrà seguir a través dels 98.0 fm, pàgina web www.radiosantandreu.com i les xarxes socials, estarà conduït per Jordi Milian.

L’Emissora Municipal ha realitzat durant la campanya electoral diversos especials informatius amb entrevistes i cobertura informativa dels actes programats per les diferents candidatures que concorren a les eleccions municipals de Sant Andreu de la Barca.

 

19.871 persones estan cridades a les urnes aquest diumenge

d’esquerra a dreta (Felipe del Val, Sonia Aranda, Isabel Marcos, Marc Giribet, Ana Alba, Xavi Pla, Olga López i Antonio López)

A Sant Andreu de la Barca hi ha 14 seccions i 33 meses. A cada col·legi podem trobar les paperetes dels partits que es presenten, que es col·loquen seguint l’odre de publicació de la candidatura al BOE.

Tenen dret a vot totes les persones majors de 18 anys, que estiguin inscrites al cens electoral, que siguin residents a Espanya i tinguin ja sigui nacionalitat espanyola o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d’algun dels països amb conveni de reciprocitat de vot amb Espanya.

Els col·legis electorals estaran oberts de 9 a 20h.

LES VUIT CANDIDATURES

PSC – ANA ALBA
FEM SANT ANDREU – MARC GIRIBET
CIUTADANS – XAVI PLA
EN COMÚ PODEM – ISABEL MARCOS
JUNTS PER SANT ANDREU – OLGA LÓPEZ
PARTIT POPULAR – SONIA ARANDA
VOX – ANTONIO LÓPEZ
SOM SANT ANDREU – FELIPE DEL VAL