98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les escoles bressol municipals inicien un nou curs amb totes les mesures de seguretat i higiene

Les escoles bressol municipals inicien un nou curs amb totes les mesures de seguretat i higiene

254 alumnes d’entre 0 i 3 anys ha començat el nou curs als 4 equipaments municipals que tenen les escoles bressol.

nadoEl nou curs està marcat amb l’adopció de les mesures d’higiene i prevenció necessàries per evitar contagis de la Covid-19  com la creació de  grups convivència que s’aïllaran 14 dies en cas d’un positiu confirmat i l’entrada esglaonada d’infants i famílies i la quarantena de 14 dies de tot el grup si es confirma un positiu.

Els infants no han de dur mascareta, ja que el seu ús no està recomanat entre els 0 i els 3 anys.
En cas que un infant tingui símptomes no ha d’anar a l’escola. Tot i això, si s’acaba confirmant un cas positiu caldrà posar en quarantena de 14 dies tot el seu grup de convivència.

Durant tot el curs escolar els centres tindran un infermer del CAP de referència que valorarà i assessorarà al centre i a les famílies de les situacions que es vagin produint.

Sant Andreu de la Barca té actualment tres escoles bressol que depenen de l’Ajuntament: el Cavallet, la Casa Pedemonte i el Trenet, que ha ampliat les seves instal·lacions a la Casa Estrada segons ha informat l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.