98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / ERC veu amb satifacció per la marxa enrere de la construcció d’un gran supermercat en terrenys municipals

ERC veu amb satifacció per la marxa enrere de la construcció d’un gran supermercat en terrenys municipals

El portaveu d’ERC a Sant Andreu de la Barca, Jordi Albert  ha parlat al programa Via directa de Ràdio Sant Andreu

ERC-SAB ha emès un comunicat aquest cap de setmana on destaca  que ”veu amb satisfacció com el govern municipal del PSC s’allunya inicialment de cometre un greu error urbanístic en terrenys municipals.

ERC-AM  recorda que va presentar unes al·legacions de més de 80 pàgines, que van ser desestimades per PSC, PP i CiU.
Com també ha recordat en  les declaracions realitzades a Ràdio Sant Andreu, el portaveu de la formació política, ”ERC-SAB defensem un model de comerç de proximitat amb potenciació de les xarxes comercials locals i comarcals. I continuarem defensant-lo entenent que és el millor per mantenir la vida als carrers del poble.
També demanen que ”en les properes setmanes es torni a requalificar el terreny com zona d’equipaments exclusivament. De no ser així, podríem entendre que el govern municipal encapçalat per l’alcalde Enric Llorca, i en aquest cas amb el suport de PP i CiU, no renuncia a construir una zona comercial en aquells terrenys. I si no tenen millors pensaments, que deixin aquesta zona de propietat municipal tal com està, fins les properes eleccions’.

Reaccions a la notícia que ja va informar el passat divendres Ràdio Sant Andreu  on L’Ajuntament descartava el projecte de supermercat a l’entrada de la ciutat.
L’Ajuntament descarta el projecte en conèixer les gestions d’un supermercat per instal·lar-s’hi en un espai privat proper.
Podeu seguir la notícia en aquest enllaç