98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Juan Pérez, regidor de Comerç ”hem buscat dissenyar una Campanya de Nadal més intensa respecte els anys anteriors’

Juan Pérez, regidor de Comerç ”hem buscat dissenyar una Campanya de Nadal més intensa respecte els anys anteriors’

Amb ‘Tots amb el comerç de Sant Andreu’ ha començat la Campanya de Nadal del Comerç Local. El regidor de Promoció Econòmica i Comerç Juan Pérez ha comentat a Ràdio Sant Andreu la nova campanya de Nadal.

La campanya serà diferent respectes a altres anys per la situació de la pandèmia de la COVID-19. El regidor de Comerç ha comentat que ‘’Hem fet una campanya de Nadal per garantir la continuitat del comerç local i perquè tots els recursos vagin destinats als comerços de Sant Andreu de la Barca’’

juan pÉREZ COMERÇ
Enguany per potenciar i promocionar el comerç local s’aposta per una il·luminació diferent i s’han repartit 2.333 targetes moneder per valor de 30 euros per gastar en comerços no essencials de Sant Andreu de la Barca on s’han destinat 70.000 euros.

La campanya ha comptat amb una fira de comerç al carrer els dies 4 i 5 de desembre on els comerços participants van mostrara els seus productes a les portes dels seus establiments.

El 3 de gener està previst fer el tradicional sorteig de la campanya de Nadal del comerç local on se sortejarà 20.000 euros en vals de compra (un val de compra de 3.000 euros i 170 vals de 100).
El sorteig es realitzarà per internet i es podrà seguir a les webs i xarxes municipals de l’Ajuntament i Ràdio Sant Andreu.

El regidor de Promoció Econòmica també ha recordat a l’emissora municipal les diferents línees d’ajuts que ha ofert l’Ajuntament durant tot aquest any als comerços que s’ha vist afectats per la Pandèmia de la COVID-19.