98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA – Quim Masferrer porta el seu espectacle itinerant “Moltes gràcies” a Sant Andreu de la Barca

ENTREVISTA – Quim Masferrer porta el seu espectacle itinerant “Moltes gràcies” a Sant Andreu de la Barca

MOLTES GRÀCIES QUIM MASFERRER

El popular presentador de televisió i actor ha comentat a Ràdio Sant Andreu els detalls de l’espectacle que recorrerà els carrers de Sant Andreu de la Barca i tindrà als santandreuencs i santandreuenques com a principals protagonistes.
Masferrer ha destacat que “Moltes gràcies” és sobretot “un escenari itinerant que convida a la gent a què siguin els protagonistes i que ens expliquin coses que les vulguin compartir“. Un espectacle únic i original amb un objectiu molt clar “compartir històries, riure i emocionar-nos”.  Afirma que “Quan comparteixes coses, tot es fa molt més gran”

Sobre “Moltes gràcies” afirma que “se sap com comença, però no com acaba i sempre és diferent perquè l’encant de l’espectacle és que no sé que preguntaré o que em respondran“.
El presentador del programa “El Foraster” de TV3, assegura que “El fet de no saber que passarà, ho trobo un atractiu brutal i sé que a Sant Andreu de la Barca trobaré molt bona gent
Masferrer ha volgut deixar clar que el més important és compartir i de les converses amb la gent “n’aprens molt i sobre l‘escenari d’aquest espectacle, puc dir que és tan gran, com ho pot ser una ciutat”.
El recorregut s’iniciarà a les 19 h del dissabte 29 de maig a l’av. de la Constitució, Via de l’Esport, carretera de Barcelona, Av. Guatemala i final a la Plaça Federico Garcia Lorca .

“Moltes gràcies” està pensat com un homenatge a la gent, a compartir i escoltar les seves històries. Masferrer desprèn optimisme i afirma categòricament que “La bona gent som majoria i per tant és fàcil trobar-la”.

 

L’espectacle es podrà seguir també via streaming

www.moltesgracies.cat
• Canal de Youtube de Quim Masferrer (Youtube.com/quimmasferrertv)
• A Google buscant amb el títol de l’espectacle + nom de la població apareixerà el vídeo en primera posició.
Exemple: Moltes Gràcies Sant Andreu