98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA MENSUAL AMB L’ALCALDE Marc Giribet – Febrer 2024

ENTREVISTA MENSUAL AMB L’ALCALDE Marc Giribet – Febrer 2024

L’alcalde Marc Giribet ha analitzat l’actualitat de Sant Andreu de la Barca a l’entrevista mensual que ofereix Ràdio Sant Andreu.

A l’entrevista l’alcalde Marc Giribet ha respost a qüestions sobre la municipalització de la zona blava, el funcionament del Pla ant Andreu Millora a més de la gestió de l’emergència per sequera decretada per la Generalitat.
Ha avançat novetats respecte al funcionament de les regidories de Barri. Giribet, ha afirmat que “Un dels grans reptes d’aquest equip de govern no és només que la ciutadania participi sinó que puguem donar respostes a les demandes de la ciutadania”.
Sobre les regidories de Barri ha anunciat que “S’aplicaran millores en les regidories de barri i es posarà a disposició de la ciutadana canals de WhatsApp per mantenir un contacte directe amb els regidors de barri”.

La seguretat ha estat el tema que ha centrat l’inici de l’entrevista on l’alcalde Marc Giribet ha destacat “s’ha acabat la impunitat d’aquells que embruten la convivència i la imatge de la ciutat”. Ha recordat que “La seguretat és una de les meves prioritats i vull que els santandreuencs i santandreuenques se sentin segurs a la seva ciutat”. Giribet ha estat rotund quan ha manifestat que a “L’Ajuntament no li tremolarà la mà per aplicar la normativa municipal i la llei, i qui no ho entengui, el convido que marxi de Sant Andreu de la Barca i que faci aquestes activitats on vulgui, però no a Sant Andreu de la Barca perquè no ho permetrem”.
Ha recordat que “Sant Andreu de la barca no és un poble perquè la gent vingui a fer actes incívics, aquí vivim en convivència i aquí ens comportem tots i qui no ho faci, se li aplicarà l’ordenança“.

Sobre l’ordenança de Convivència i Civisme que està treballat el consistori ha assenyalat “estem a la fase final” i podria estar enllestida abans de l’estiu. L’alcalde ha manifestat que “Aquesta ordenança feia tres anys que estava al calaix i el govern de Fem Sant Andreu i En Comú Podem , el primer que fa. es posar-la sobre la taula i es crea una comissió d’estudi perquè els partits polítics puguin dir la seva”. Ha agraït les propostes dels grups polítics que han aportat opinions i valoracions, però “Recomano als grups polítics que facin aportacions amb coneixement tècnic perquè és una ordenança molt complexa i compta amb qüestions jurídiques”.
L’ordenança, ha afegit l’alcalde “donarà més recursos a la Policia Local perquè pugui mantenir la convivència en els espais públics de la ciutat”
Finalment ha recordat que Sant Andreu de la Barca està capacitat per acollir grans esdeveniments siguin esportius o culturals “Volem que Sant Andreu de la Barca sigui un aparador de grans espectacles i de grans formats perquè la gent de Sant Andreu de la Barca ho visqui en primera persona”.