98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ENTREVISTA – Jesule Fernández, reggaeton flamenc des de Sant Andreu de la Barca

ENTREVISTA – Jesule Fernández, reggaeton flamenc des de Sant Andreu de la Barca

Jesule Fernández presenta a Ràdio Sant Andreu les cançons de la seva discografia, amb un estil proper al reggaeton flamenc, gràcies a cançons com “Por ley”, “Veneno” i “Brindando”.  

Acaba de signar contracte amb la discogràfica White Diamonds de Chus Santana, qui també s’encarrega de la producció de les cançons de Jesule Fernández. Les seves cançons han sonat en programes com “La isla de las tentaciones” i qui si sap si aviat, el veurem en algun programa de televisió.

Sobre el seu futur assegura que “sempre penso en gran, perquè passin coses gegants”, això sí, tocant de peus a terra “i amb humilitat, però vull aconseguir el màxim i continuo treballant per a arribar-hi”

A l’entrevista a Ràdio Sant Andreu, ha recordat els seus inicis musicals i la gran vinculació amb Sant Andreu de la Barca, la població que l’ha vist néixer i créixer.

 

Des de ben petit s’ha interessat per la música i passejava pels carrers de Sant Andreu de la Barca i el seu barri de la Guatemala amb la seva guitarra. En un inici el flamenc era el seu estil més habitual, però ara s’atreveix amb el flamenc urbà i el reggaeton flamenc.

Va ser durant la pandèmia quan va decidir emprendre la seva carrera musical en solitari i va començar a crear les cançons que podem escoltar a Spotify i a YouTube.