98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Entrevista. Enric Llorca ‘Hem treballat pensant en les necessitats de la nostra gent’

Entrevista. Enric Llorca ‘Hem treballat pensant en les necessitats de la nostra gent’

El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a  l’alcalde  Enric Llorca on s’ha mostrat amb ganes i empenta de continuar treballant per millorar Sant Andreu de la Barca.

Escolta l’entrevista

Sobre si es encapçalarà la llista del PSC a les properes Eleccions Municipals, Enric Llorca ha mostrat la seva voluntat de tornar a presentar-se, tot i què oficialment es decidirà aquesta setmana, després del procès de primàries.

A l’entrevista ha destacat els reptes de futur  amb la voluntat de continuar convertint Sant Andreu de la Barca en una ciutat saludable i sostenible.  Per fer-ho realitat  ha comentat la necessitat d’acostar la muntanya i el riu Llobregat  a la ciutat.

L’alcalde ha comentat que Sant Andreu de la Barca compta amb suficients elements com per ser la millor ciutat del Baix Llobregat Nord i vol continuar en aquesta linea, perquè sigui sent una ciutat de referència  en l’àmbit urbanístic, cultural i esportiu.
Per aquets motiu cal seguir  millorant els serveis, seguint possant a l’abast del ciutadà els avanços tecnològics i continuar sent  la ciutat que més lluita contra desigualtat i l’atur.

A l’entrevista Enric Llorca ha comentat les propostes per millorar  el polígon industrial, especialment el sector 22 i ha destacat la voluntat de fer realitat el Centre Comercial Atrium, actuant  com a mediador ‘per trencar el cercle virtuós’ que impedeix en l’actualitat la seva posada en marxa.

Sobre els pisos de Protecció Oficial  ha anunciat la intenció de disposar d’habitatge de lloguer social i convertir els pisos de l’IMPSOL que noe s venenen un parc d’habitatge social

Entre les noves mesures, Enric LLorca ha comentat que l’ajuntament destinarà 80.000 euros per lluitar contra la pobresa energètica.

Enric Llorca a Ràdio Sant Andreu