98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Entrevista amb Marc Giribet, portaveu de Fem Sant Andreu

Entrevista amb Marc Giribet, portaveu de Fem Sant Andreu

Giribet ha fet balanç de la legislatura en l’entrevista realitzada a Ràdio Sant Andreu. FEM Sant Andreu compta amb sis regidors al Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca.

Assegura que ha estat “una legislatura bastant complicada que ens ha impactat directament la pandèmia i a més, un canvi d’alcalde entremig”. Sobre els objectius de la legislatura per part de FEM ha destacat que “Ens proposàvem molta feina, moltes propostes en clau positives i fiscalitzar l’obra de govern. En aquests dos anys podem dir que hem aconseguit els objectius”.

Sobre el paper que estan realitzant com a posició ha declarat “hem volgut ser l’oposició que ens agradaria tenir si nosaltres fóssim govern, he estat una oposició on el govern no ha arribat o no ha volgut arribar, nosaltres hi érem”. “Sobretot hem fet molt de carrer per fer escolta activa i hem presentat propostes perquè el govern les pogués posar en marxa”.

Marc Giribet també ha fet referència al vot en contra de les ordenances fiscals i ha comentat com haurien de ser els propers pressupostos municipals.

El portaveu de Fem Sant Andreu ha comentat a Ràdio Sant Andreu que revalidaran l’acord entre ERC i Vecinos por el Cambio de cara a les properes eleccions del 2023 i que intentaran acostar posicions amb d’altres formacions d’esquerres.  S un proejcte només centrat en”Sant Andreu de la Barca i beig una relació per a molts anys ja que la relació és molt excel·lent”.  També ha volgut agraïr el pas d’ERC per renunciar històricament a les seves sigles per anar en una coalició 100% municipalista”