98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Entitats i associacions de Sant Andreu de la Barca signaran el Pacte de Ciutat a favor de la igualtat

Entitats i associacions de Sant Andreu de la Barca signaran el Pacte de Ciutat a favor de la igualtat

L’acte de signatura de signatura  serà el dimarts 8 de març a les 20 h al Teatre Núria Espert i comptarà amb la participació de les entitats i associacions de la ciutat, que signaran el document d’adhesió a les polítiques d’igualtat a les seves respectives organitzacions.

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa Ana Alba que destacat que  “L’objectiu és reafirmar el compromís de la nostra ciutat en la igualtat de les persones i l’educació de gènere”.

L’acte també es comptarà amb l’actuació de l’Escola Municipal de Música i Dansa. L’entrada serà lliure i no caldrà cita prèvia.

Els acords del Pacte de Ciutat feminista i per a la igualtat són:

Primer.- Promoure accions i estratègies per a eradicar les desigualtats de gènere a tots els àmbits, defensant els drets de les dones i promovent la igualtat d’oportunitats de forma transversal.

Segon.- Reafirmar l’aposta contra totes les formes de violència masclista, apostant per la prevenció i impulsant les accions de sensibilització i conscienciació comunitària amb iniciatives com el Pacte Municipal contra la violència masclista.

Tercer.- Avançar en el treball intergeneracional, apostant per visibilitzar nous models de masculinitats i potenciant que nens i nenes creixin lliures i iguals.

Quart.- Apostar pel treball conjunt d’entitats, institucions i ciutadania en el foment dels valors de la igualtat i el bontracte. Sumant esforços i creant noves sinergies per impregnar tots els àmbits i espais d’una mirada igualitària.

Cinquè.- Vetllar per un ús de la imatge no sexista ni estereotipada de dones i homes en tots els àmbits d’actuació, fent ús d’un llenguatge inclusiu i no sexista.

Sisè. Incorporar a les seves actuacions i activitats la perspectiva de gènere.