98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Enric Llorca optimista amb la possible finalització de les obres d’enllaç de l’A2 amb l’AP7

Enric Llorca optimista amb la possible finalització de les obres d’enllaç de l’A2 amb l’AP7

L’alcalde ha mostrat el seu optimisme després de la reunió mantinguda amb la subdelegació del Govern i creu que en periode màxim d’un mes i mig podria desencallar-se

Enric Llorca ha destacat que un periode molt curt podría haver finalment el compromís necessari per la represa de les obres que a hores d’ara están paralitzades.

enllaç autovia

Les obres de l’enllaç de l’AP7 i l’A2 van començar al desembre de 2006 i el projecte inicial preveia la construcció d’una carretera de 2,4 quilòmetres.

 La primera aturada dels treballs va ser al 2010 per les retallades pressupostàries derivades de la crisi econòmica i des de llavors ha avançat amb dificultats.

 L’objectiu de l’obra és connectar les dues vies amb un viaducte de 850 metres a una zona per la que passen cada dia més de 200.000 vehicles.

 La connexió, per la que està previst que cada dia passin 40.000 vehicles, evitaria fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals.

 La major part de l’obra està acabada des de fa 6 anys i durant els darrers dos anys s’han fet dues modificacions de l’obra, que ara s’ha aturat per fer-ne una tercera.

 Aquests canvis també han suposat una variació al pressupost, que ha passat de 50 a 76 milions d’euros.