98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Enric Llorca assegura que l’Ajuntament compleix amb les recomanacions de la sindicatura de comptes i que no han comès cap irregularitat

Enric Llorca assegura que l’Ajuntament compleix amb les recomanacions de la sindicatura de comptes i que no han comès cap irregularitat

L’alcalde  de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca no veu cap irregularitat en l’informe presentat aquesta setmana per la sindicatura de comptes corresponent a  l’exercici de l’any 2014. De fet l’alcalde ha comentat que en cap moment a l’informe hi apareix aquesta paraula.
Ha destacat que l’Ajuntament necessita millorar i que fa temps que ha començat a posar mesures que es veurean reflectides en l’auditoria de la Diputació de Barcelona on es veuran les millores.
Enric Llorca ha fet referència en la convocatòria de premsa davant del smitjans de comunicació algunes recomanacions  que realitza la Sindicatura de Comptes a a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, com ara fer una relació dels llocs de treball de l’administració i que les petites adjudicacions de serveis que es facin tinguin un contracte.

També assegura que l’informe de la Sindicatura de Comptes és presentarà al ple municipal d’aquest mes de setembre.