98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Empreses i emprenedors es beneficien de les línies d’ajut de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Empreses i emprenedors es beneficien de les línies d’ajut de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Ajunts empresaris i emprenedors SAB -01

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ajuda econòmicament les empreses que contractin personal i assessora i subvenciona als emprenedors que es decideixen a posar en marxa la seva idea de negoci.

Es tracta de les línees d’ajuts del Sant Andreu Avança en l’Ocupació i Sant Andreu amb els Emprenedors (amb suport de AMB).

L’any passat un total de 12 empreses es van adherir al programa, que va comptar amb un pressupost de 75.000 euros i el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i es van crear una desena de llocs de feina

La mesura té un doble objectiu: lluitar contra l’atur i ajudar a les empreses a disminuir els seus costos i millorar així la seva competitivitat.

Ajunts empresaris i emprenedors SAB -02

 

Sant Andreu Avança en l’Ocupació

Cada empresa pot arribar a rebre 900 euros al mes per si contracten una persona per un període d’un any (aquesta quantitat és una estimació del 50% dels costos salarials que suposa la contractació d’un treballador a jornada complerta).

Sant Andreu amb els Emprenedors (amb suport de AMB).

D’altra banda, l’Ajuntament compta amb una línia d’ajuts per a emprenedors que minimitza la càrrega econòmica que suposa per una persona posar en marxa un negoci.  Cada emprenedor pot rebre fins a 4.000 euros que ajudin a pagar despeses notarials, quotes d’autònoms o taxes municipals.

Ajunts empresaris i emprenedors SAB -03

 

Línia: “Sant Andreu amb els emprenedors II”
Albert Barbero
Ignasi Bustamante

Línia: “Sant Andreu Avança per l’Ocupació V
DTAPING GROUP, SCP
DOLÇ BAKERY SL. 
Joaquim Casas
TAF