98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els riders locals Ignasi Jorba i Aina González guanyen el 29è Descens de Sant Andreu de la Barca

Els riders locals Ignasi Jorba i Aina González guanyen el 29è Descens de Sant Andreu de la Barca

Els dos riders locals han aconseguit la victòria a les categories èlit masculina i femenina.

Uns 200 corredors han participat en la 29 edició del descens GRAN PREMI MAXXIS SANT ANDREU DE LA BARCA que s’ha disputat en circuut sec i trencat.

L’esdeveniment organitzat pel MotoClub Sant Andreu amb el suport de l’Ajuntament, EsportSAB i la Diputació de Barcelona ha estat novament un èxit esportiu i organitzatiu.

Ignasi Jorba amb un gran temps  de 1:46  minuts s’ha endut la victòria seguit del corredor local Adrián González que ja es el primer classificat el la Copa d’Espanya de DH.

Ivan Oulego, la llegenda del descens de Sant Andreu de la Barca i anterior guanyador ha obtingut una quarta posició.

Pau Jorba i Guillem Jorba han finalitzat en sisena i setena posició respectivament.

Important també la victòria de Pasqual Canals en la categoria Master 30  i vuitè classificat de la general.

Bon paper també el d’Ulises Barrachina en la categoria cadet aconseguint un segon lloc i el quinzè a la general.

Aina González ha liderat la categoria Elit femenina amb un temps de  2:13 minuts seguida de ben a prop de Zoe Zamora.

Els vencedors de la resta de categories van ser Ton Rusiñol a Junior Masculí, Kira Zamora a Júnior Femení, Oriol Cuadrat a Cadet Masculí, Laura Márquez a Cadet Femení, de nou el rider local Pasqual Canals el Màster 30 Masculí, Elisabeth Guillén a Máster Femení, Manel Arasa a Màster 40 Masculí, Manon Hooijschuur a Màster 40 Femení, Jacobo Santana a Màster 50 Masculí i Antoni Prat a Màster 60 Masculí.

L’any vinent trentena edició del Descens de Sant Andreu de la Barca, una fita històrica i que segurament comptarà amb una gran celebració.