98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Els Reis Mags d’Orient arribaran a Sant Andreu de la Barca amb un espectacle renovat

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Sant Andreu de la Barca amb un espectacle renovat

L’inici de l’espectacle i cavalcada començarà el 5 de gener a les 18.15 a l’esplanada del Mercat Setmanal.
Reis Mags Sant ANdreu de la Barca 2015 -01

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l’esplanada on els esperaran els nens de Sant Andreu de la Barca i les autoritats de la ciutat, encapçalades per l’alcalde, Enric Llorca, que els lliurarà la clau màgica que permet accedir a totes les cases del municipi perquè puguin deixar els regals.

A l’esplanada del Mercat Setmanal hi haurà un espai reservat per a persones amb discapacitat perquè tothom pugui gaudir amb comoditat de l’espectacle.
Ferran Campmany del Departament de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu alguns detalls de la rebuda dels Reis Mags a la ciutat.

 

REIS MAGS 2014 - 02
Abans de l’aparició dels Reis Mags els nens i nenes hauran de pronunciar amb l’ajut del Mag les paraules màgiques  ‘ACRAB ALED UERDNA TNAS’.
Ràdio Sant Andreu ha entrevistat al Mag que ho fa possible i ens ha donat missatges pels nenes i nenes de Sant Andreu de la Barca.
Vols saber què ens ha dit de l’arribada dels Reis Mags?

 

Itinerari Reis Mags (2)El seguici reial sortirà de l’esplanada del Mercat Setmanal i anirà per l’avinguda de la Constitució, la Via Esport, la carretera de Martorell, el carrer de Sant Felip Neri, l’avinguda Guatemala, el carrer Perú i el carrer de l’Onze de Setembre. En aquest punt s’haurà instal·lat una carpa on els Mags d’Orient rebran les cartes dels nens i on podran parlar amb ells durant una estona.

La cavalcada de Reis complicarà la mobilitat al centre de la ciutat aquest dijous a la tarda.
Jordi Bernat, inspector de la Policia Local ha comentat a Ràdio Sant Andreu les principals afectacions.

Durant el seu recorregut els reis llençaran 1,8 tones de caramels entre els assistents.

Posteriorment, Ses Majestats faran un passeig pels principals carrers de Sant Andreu de la Barca per saludar als nens i a la plaça Onze de Setembre podran parlar amb els nens i recollir les darreres cartes.

Carter Reial 2017 Sant Andreu de la Barca 01

Els Reis Mags ja tindran la major part de les cartes dels nens de la ciutat, unes missives que els haurà ajudat a recollir el Carter Reial, que ha instal·lat el seu campament al Teatre Núria Espert.