98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els instituts de Sant Andreu de la Barca celebren la Setmana de la Ciència

Els instituts de Sant Andreu de la Barca celebren la Setmana de la Ciència

Aquesta setmana els instituts de Sant Andreu de la Barca han celebrat la Setmana de la Ciència, un esdeveniment organitzada a tot Catalunya. Durant aquests dies han estat duent a terme activitats als centres de secundària, com talles o xerrades.El dimecres, a l’Institut Sant Andreu van fer un intercanvi amb l’escola Àngel Guimerà.

Ràdio Sant Andreu ha anat a l’intercanvi de segon de l’ESO amb primer de primària.Els encarregats d’ensenyar com es fa un espectroscopi ha estat l’alumnat de segon de l’ESO.

A l’institut Montserrat Roig han acabat la setmana de la ciència amb una Fira d’Experiments i des de l’emisora muncipal hem parlat amb el professorat que ho ha organitzat, Núria Sala que imparteix biologia i Eduardo Moreno, socials. També, part de l’alumnat que ha participat ens ha explicat els seus experiments.

La setmana de la ciència és un esdeveniment coordinat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. A banda de les activitats als instituts, ofereix més de 400 activitats de divulgació científica gratuïtes per a tots els públics amb l’objectiu d’ apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i promoure les vocacions científiques entre els més joves.