98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els emprenedors de Sant Andreu de la Barca poden millorar els seus negocis gràcies al servei de Mentoring

Els emprenedors de Sant Andreu de la Barca poden millorar els seus negocis gràcies al servei de Mentoring

El Mentoring és un servei de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en col·laboració amb la Fundació Autoocupació, la Diputació de Barcelona i més de 500 persones mentores voluntàries per ajudar a les persones emprenedores i a les petites empreses a fer front als seus reptes més importants.

El Mentoring permet ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexos com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

A Sant Andreu de la Barca negocis com Alicia Xarcuters i Formatgers han utilitzat el servei de Mentoring amb molt bons resultats. Al maig de 2022 la parada de mercat Alicia Xarcuters va iniciar un mentoring degut a la transformació de l’empresa, passant de ser un autònom a societat limitada en motiu d’agafar un relleu generacional. L’empresa ara és gestionada per tres germans i tenien dubtes sobre com iniciar a organitzar-se, com controlar la comptabilitat, tot i tenir un gestor que els donava suport. Es mostraven intressats en com interpretar la comptabilitat i fer créixer el negoci.

Sobre el servei de Mentoring hem parlat amb Noelia Redondo, tècnica del Servei d’Emprenedoria a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Toni Martinez d’Alicia Xarcuters i Formatgers.