98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Els alumnes de l’escola Vall de Palau promocionen la campanya de Donació de Sang

Els alumnes de l’escola Vall de Palau promocionen la campanya de Donació de Sang

El 28 i 29  de novembre el Banc de Sang i Teixits realitzarà una nova campanya de donació de sang  a Sant Andreu de la Barca.

Els alumnes de l’escola Vall de Palau promocionen la campanya de donació de sang que es farà a la mateixa escola el divendres 28 de novembre al matí.
Els mateixos alumnes han enregistrat una falca de promoció i han explicat a Ràdio Sant Andreu  les activitats que estan duent a terme.

El programa Via directa ha entrevistat als alumnes Judit Farré, Sílvia Tienda, Carla Checa Ian Martínez  a més de Marta Hernàndez  tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits.

Vall de Palau donació de sang
El Banc de Sang i Teixits porta a terme  a més de 100 centres escolars de tota Catalunya l’activitat Aprenentage i servei que vol fomentar  la promoció i divulgació de la donació de sang.
L’escola Vall Palau de Sant Andreu de la Barca va ser pionera  i es va convertir  l’any 2006, en la  la primera escola que es va adherir a  la campanya.

El divendres 28 de novembre els alumnes dede l’escola Vall Palau col·laboraran a la campanya de donació de sang que s’organitza a la seva escola durant el matí del divendres 22 de novembre (de 9 a 14 hores)

L’objectiu és aconseguir conscienciar als més petits de la importància de donar sang perquè siguin capaços de conscienciar al seu entorn i  se’n recordin de donar sang quan tinguin edat per fer-ho. Per aconseguir-ho els nens i nenes reben una formació per després poder crear una campanya publicitària que animi als adults a donar sang.
A més el mateix dia de la donació seran els encarregats d’atendre als donants.

FALCA DE PROMOCIÓ