98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els agents cívics atenen a més de 9.000 persones per informar sobre les mesures de prevenció de la Covid-19

Els agents cívics atenen a més de 9.000 persones per informar sobre les mesures de prevenció de la Covid-19

Agent Cívic

 

Des de mitjans d’agost s’han incorporat vuit agents cívics a Sant Andreu de la Barca amb la tasca de conscienciar a la ciutadania sobre les mesures de seguretat i higiene  per seguir amb les recomanacions envers la COVID-19 com recordar l’ús de les mascaretes o mantenir la distancia, evitar aglomeracions o la importància d’un bon i freqüent rentat de mans.

Des de l’Ajuntament s’ha valorat  la feina realitzada fins ara de manera molt positiva tal com ha destacat la regidora de Participació ciutadana Maite Navas.

Els agents ha repartit durant aquest temps mig miler de mascaretes i gairebé 600 pots de gel hidroalcohòlic

Els agents cívics han estat presents a les entrades i sortides de les escoles i un cop acaba aquesta tasca, passegen per parelles per la ciutat en quatre zones; El Palau i la Colonia, la zona centre, el cas antic, i el barri de la Solana. També ho fan en zones de parcs o terrasses i col·laboren amb l’accés del mercat setmanal.

Els  agents cívics formen part d’un pla d’ocupació i han estat contractats per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.