98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els actes de la Diada a Sant Andreu de la Barca

Els actes de la Diada a Sant Andreu de la Barca

campanar diada

Els actes previstos per la celebració de la Diada a Sant Andreu de la Barca començaran el dilluns 10 de setembre a les 22.00h amb l’acte a la plaça de l’Església amb les havaneres i rom cremat amb el grup ‘Son d el’Havana’ amb la participació de l’Agrupació Cultural Aigüestoses, l’enlairament de la senyera, a càrrec del Centre Excursionista Pi Tallat.

L’acte també inclourà la cantada popular d’Els Segadors, amb la col·laboració de la Coral Ferran Sors i el Ball amb els gegants Andreu i Quimeta, de l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

Els actes del dimarts 11 de setembre finalitzaran amb la tradicional ofrena floral d’homenatge a la figura de Rafael Casanova a la plaça Onze de setembre a les 13.00h, amb la participació d’entitats i associacions polítiques, socials i culturals de la ciutat i la ballada de sardanes a càrrec de la cobla Contemporània.

DIADA SANT ANDREU BARCA 2017 - 111

A banda dels actes organitzats des de l’Ajuntament, L’ANC organitza una nova marxa de torxes el 10 de setembre amb inici a les 20h a l’Ermita del Palau.

Per la seva banda com ja és habitual, ERC-SAB farà el seu homenatge, l’11 de setembre, a Joan Lladó i Caus a les 11.00h al Passeig del Parlament de Catalunya, al costat de l’estació dels FGC.