98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / ELECCIONS MUNICIPALS 2023 – Els vuit candidats i candidates a Sant Andreu de la Barca

ELECCIONS MUNICIPALS 2023 – Els vuit candidats i candidates a Sant Andreu de la Barca

Finalment, són vuit les candidatures que concorren a les Eleccions Municipals de Sant Andreu de la Barca. Després de la publicació provisional al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), Sant Andreu de la Barca comptarà amb vuit candidatures que es disputaran l’alcaldia.

 

 

La candidatura del PSC està encapçalada per l’actual alcaldessa Ana Alba que intentarà revalidar l’alcaldia santandreuenca. Marc Giribet torna a repetir com a candidat de FEM Sant Andreu encapçalant la candidatura.

Xavier Pla lidera per primera vegada la candidatura de Ciutadans i Isabel Marcos, ara encapçalarà la llista d’En Comú Podem.
Entre els partits que no tenen actualment presentació al consistori, les Eleccions Municipals del 28 de maig compten amb Sonia Aranda que torna a repetir com a candidata a l’alcaldia per part del Partit Popular i Olga López per Junts per Sant Andreu de la Barca.
Finalment, les dues darreres candidatures que concorren a les eleccions estan encapçalades per Felipe del Val com a candidat de la candidatura de l’agrupació d’electors Som Sant Andreu i Antonio López amb Vox.

Les candidatures estan encapçalades per 4 dones i 4 homes.

 

CONSULTA LA LLISTA COMPLETA DE LES VUIT CANDIDATURES