98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / El Teatre Núria Espert presentarà nova temporada amb l’espectacle Rudo

El Teatre Núria Espert presentarà nova temporada amb l’espectacle Rudo

El divendres 3 de juliol el Teatre Núria Espert presentarà els espectacles de la nova temporada teatral que començarà el mes de setembre.

Abans de la presentació el públic assistent podrà veure l’obra Rudo, un espectacle on el Circ és protagonista.
La companyia oferirà dues sessions aquest divendres;  una a les 19.00h adaptada a majors de 6 anys i  a les 22.00h adaptat per a públic adult.

rudo

 

RUDO un home crea torres i figures amb pesades caixes de fusta. La voluntat i la il·lusió aconsegueixen que l’artista s’enfili, amb precaris equilibris, per unes fràgils construccions. La música en directe (violí i violoncel) fa de contrapès líric a l’esforç titànic del personatge, que gruny, sua i no decau en el seu deliri.

 L’espectador es troba atrapat dins d’un espai íntim, en una grada que sembla estar a punt de caure (com el protagonista amb el seus equilibris). Aquesta proximitat amb la pista convida a compartir els perills i desitjos de la vida.
Manolo Alcántara és un artista intuïtiu i autodidacta que treballa en la recerca d’un circ personal i singular. Des de l’any 2001 amb Genuinos Imperfectos crea, dirigeix i interpreta les seves pròpies obres, Locomotivo el 2005 i Plecs el 2010.