98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Teatre Núria Espert presenta una nova temporada amb importants estrenes de setembre a desembre

El Teatre Núria Espert presenta una nova temporada amb importants estrenes de setembre a desembre

Joan Pera, María Galiana, Emma Vilarasau, Bob Hop, Lloll Beltran, Àlex Casanovas i el cantant Juan Perro, són alguns dels noms que protagonitzaran la nova temporada d’arts escèniques de setembre a desembre del Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca.

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas, ha fet un repàs a l’emissora municipal de les actuacions previstes.

 

PROGRAMACIÓ D’ARTS ESCÈNIQUES

 

La programació arrancarà amb l’humor característic de Joan Pera  amb Master Xof” (dissabte 3 de setembre, 20:30 h) i el concert del mític compositor de Radio Futura, Santiago Auserón, en un repàs del seu últim disc i la seva trajectòria a través de l’àlter ego Juan Perro (diumenge 4 de setembre, 19 h).
Amb Lloll Bertran i Àlex Casanovas coneixerem una relació epistolar d’una parella al llarg de les seves vides a Cartes d’Amor (diumenge 2 d’octubre, 18 h).
María Galiana, acompanyada del tenor Luis Santana i del pianista Víctor Carbajo, interpretarà textos dels autors que més li han marcat en la seva trajectòria vital (Machado, Manrique, Nervo o Benedetti) el (diumenge 23 d’octubre, 18 h).

Emma Vilarasau i Dafnis Balduz ens portaran la història d’una professora de cant i un jove que vol millorar la seva tècnica vocal per cantar al memorial de la seva mare la cançó “l’oreneta” (Dissabte 5 de novembre, 20 h).
Per la festa Sant Andreu, Rhum i companyia tornaran al teatre per interpretar el clàssic El Diablo Cojuelo en un intent sempre a punt de fracassar (Divendres 25 de novembre, 20.30 h).
Bob Pop en estat pur, sense guió i amb una improvisació vital, repassarà la seva vida a través dels diaris d’altres i els propis (Dissabte 26 novembre 20 h). I el cap de setmana de la festa el tancarà la companyia Maduixa amb l’espectacle Migrare, en una proposta de dansa amb xanques premiada a fires com FETEN (Diumenge 27 de novembre, 18 h).

“El llarg dinar de nadal” de la companyia La Ruta 40 serà l’espectacle de tancament coincidint amb dates nadalenques (dissabte 17 de desembre 20 h).
PETITS GRANS ESPECTACLES


El públic familiar també serà un dels protagonistes d’aquesta tempora d’arts escèniques. Torna Festuc Teatre (que ens va visitar amb Adéu, Peter Pan) amb La llàntia meravellosa (Dissabte 24 de setembre, 17 h).
I els més petits de 6 mesos a 5 anys podran gaudir de dues sessions amb Inspira Teatre i el seu espectacle “Kl’aa, la teva cançó” (diumenge 16 d’octubre a les 11 i  a les 12 h)Torna Teatre al Detall, aquest cop amb “La Motxilla de l’Ada” (Dissabte 12 de novembre, 18 h), on també tornen a comptar amb La Tresca i la Verdesca (com van fer amb La nena dels pardals).

Com a novetat d’aquest any, el 30 de novembre se celebrarà la primera edició de la festa dels Petits Grans Espectadors, on el Teatre Núria Espert s’omplirà d’activitats i moltes sorpreses.
ABONAMENTS

Abonament premium
Inclou 7 espectacles de la temporada ………………..66,25 €

Abonament a la carta
Tria 5 espectacles dels 9 espectacles  de la temporada …………………………………….A partir de 54,20 €

Abonament duo
Tria 2 espectacles dels 9 espectacles de la temporada …………………………………….A partir de 20,90 €

www.teatrenuriaespert.cat