98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / El Teatre Núria Espert ofereix importants descomptes als joves entre 18 i 25 anys

El Teatre Núria Espert ofereix importants descomptes als joves entre 18 i 25 anys

L’Ajuntament s’ha sumat al programa Escena 25 i ofereix importants descomptes a la compra d’entrades pel teatre als joves

 foto teatre

Amb l’objectiu d’apropar el teatre i les arts escèniques a la població més jove, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’ha sumat al programa social Escena 25.
La iniciativa preveu importants descomptes a la compra d’entrades pels espectacles programats al Teatre Núria Espert de la ciutat durant els mesos d’octubre i novembre pels joves d’entre 18 i 25 anys.

Durant aquests dos mesos el teatre municipal té programades dues obres: The Funamviolistas, de la companyia The Funamviolistas, i Petits monstres, de Produccions La Villarroel i Focus. En aquests casos, el preu de les entrades pels joves d’entre 18 i 25 anys serà de 5 euros, en cas que es compri de manera anticipada, i de 7 si es compra el mateix dia de la funció.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat que “l’objectiu de la iniciativa és facilitar a la gent jove l’accés a les noves produccions a un preu assequible” i ha subratllat que “les dues obres que es beneficien de la iniciativa són dues propostes modernes i innovadores”.